nieuws

De Military in Boekelo LIVE bij RTV Oost

Dé Military
Dé Military © Bert Wolbers
Eén van de mooiste en grootste paardensportevenementen op het Europese vasteland: de Military. Van 10 t/m 13 oktober is Boekelo en omgeving het toneel van inmiddels de 49ste editie met als hoogtepunt de ‘crosscountry’ op zaterdag 12 oktober. RTV Oost is zaterdag vanaf 09.00 uur met het Radio Oost programma ‘Groot Onderhoud’ en aansluitend met de crosscountry, de hele dag live op TV Oost.
Op rtvoost.nl en de RTV Oost-app kun je vanaf donderdag 10 oktober vier dagen lang rechtstreeks genieten van het evenement, inclusief de dressuur en het afsluitende springonderdeel bij de eventingruiters.

Military Boekelo

Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Boekelo. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours, dit jaar niet door Olympisch designer Sue Benson ontworpen maar door de Brit Adrian Ditcham, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance. Het wedstrijdterrein in Boekelo trekt elk jaar tienduizenden bezoekers.

Win kaarten!

RTV Oost geeft deze week 30 kaarten weg op Radio en via de RTV Oost Facebookpagina. Luister maandag 7 t/m vrijdag 11 oktober naar Goeiemorgen en Goeiemiddag Overijssel waar je dagelijks twee kaarten kunt winnen. Óf ga naar www.facebook.com/rtvoost
De Military Boekelo-Enschede volg je vier dagen lang bij RTV Oost. Met livestreams op de website en in de app. Luister zaterdagochtend om 09.00 uur naar Groot Onderhoud bij Radio Oost dat vanaf het terrein in Boekelo komt met presentator Tijmen van Wissing. En kijk live naar de cross country op TV Oost. Een uitgebreide samenvatting van vier dagen Military Boekelo-Enschede zie je zondagavond 13 oktober in De Oosttribune bij TV Oost om 20.30 uur. Deze samenvatting wordt elk uur herhaald.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.