Beloften: PEC Zwolle verslaat FC Twente, medekoploper GA Eagles wint ook

Antoine Rabillard scoorde voor Jong Go Ahead Eagles
Antoine Rabillard scoorde voor Jong Go Ahead Eagles © Pro Shots
In de beloftencompetitie heeft koploper PEC Zwolle geen fout gemaakt tegen hekkensluiter FC Twente: de thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Jong Go Ahead Eagles was op eigen veld met 4-1 te sterk voor Jong De Graafschap.
PEC Zwolle kwam in het eerste kwart van het Overijsselse onderonsje al op een 3-0 voorsprong door treffers van Jarni Koorman, Vito van Crooij en Jarno Westerman. Nog voor rust deed Mats Wieffer iets terug namens de bezoekers. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Go Ahead Eagles

De beloften van Go Ahead Eagles blijven gelijke tred houden met PEC Zwolle. De thuiswedstrijd tegen Jong De Graafschap, die vorige week nog werd afgelast vanwege de hevige regenval, leverde een ruime 4-1 zege op. Antoine Rabillard, Zakaria Eddahchouri, Alexander Bannink en Gino Bosz waren trefzeker in Wesepe. In de slotfase maakte Joey Lieshout vanaf de penaltystip de eretreffer voor de ploeg uit Doetinchem.
Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de beloftencompetitie.