nieuws

Expeditie Oost: Beleving is hét codewoord voor het succes van de Landgoed Twente Marathon

Morgen staan er weer rond de 1.600 sportieve levensgenieters aan de start van de Landgoed Twente Marathon. Een hardloopevenement waarbij vooral de schoonheid van het Twentse landschap én de heerlijke smaak van Twentse gerechten en drankjes centraal staan.
Voor de twaalfde keer wordt de (smaak)marathon inmiddels georganiseerd en ook dit jaar waren de 800 startbewijzen voor de duo's binnen een paar minuten uitverkocht.

Samen

"Het feit dat je een marathon met zijn tweeën kunt 'lopen' is uniek en voor veel mensen haalbaar. De één fietst en de ander loopt, samen leg je 42 kilometer af. Wie er fietst of loopt maakt niet uit en je mag zo vaak wisselen als je zelf wilt. Bijzonder toch?", aldus organisator Frits Huttenhuis.

Een hapje en een drankje

"Wat de marathon verder onderscheidend maakt is dat er onderweg veel rustpunten zijn waar de deelnemers kunnen genieten van streekgerechten én streekmuziek".
Team Expeditie Oost bezocht deze week twee bedrijven die perfect in het plaatje passen van de Landgoed Twente Marathon. Zo spraken we met één van de brouwmeesters van het Othmar Bier en de grondleggers van tuinderij de Witte Raaf.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.