nieuws

Van der Venne ontgoocheld: ''Heel frustrerend dat de arbitrage wordt gefopt''

Richard van der Venne heeft een vervelend gevoel overgehouden aan het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Almere City. In het Yanmar Stadion speelde Go Ahead Eagles lang met tien man na een rode kaart voor Mael Corboz, maar zorgde Van der Venne met een rake vrije trap alsnog voor een punt.
"Ik denk dat zij blij mogen zijn met een punt, ondanks dat ze een man meer hadden", steekt Van der Venne van wal na afloop. "Er zat absoluut meer in. Tot de rode kaart waren we zeker niet slechter."

Gefopt

Corboz kreeg rood na een charge op Youri Loen. Volgens Van der Venne was er echter weinig aan de hand. "Zij hadden meer geluk dan wij, onder andere met de arbitrage. Ik denk dat wij twee penalty's moeten hebben en de rode kaart de andere kant op moet vallen. Ik sprak hem in het veld en hij zei dat-ie niet eens geraakt werd. Heel frustrerend dat de arbitrage wordt gefopt", luidt het vervolg.

Niet zo bedoeld

Een kwartier voor het einde produceerde Van der Venne alsnog de gelijkmaker. Met het nodige fortuin. "Het was niet zo bedoeld. Ik probeerde hem richting de tweede paal te schieten en hoopte dat iemand hem schampte. Dat gebeurde niet en dan vliegt hij erin. Gelukkig was dat het geval", aldus Van der Venne, die alweer voor de vierde keer op rij gelijkspeelde met Go Ahead Eagles. "Het is in ieder geval beter dan verliezen. Hopelijk pakken we volgende week de drie punten."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.