nieuws

Uitslagen zondagvoetbal: Stevo de sterkste in derby tegen TVC'28, monsterzege De Lutte

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
In de lagere klassen van het amateurvoetbal op zondag stond er vandaag ook weer een volledige speelronde op het programma. Onderstaand een overzicht.
De derby tussen Stevo en TVC'28 is een prooi geworden voor de voetballers van Stevo. In eigen huis zegevierden zij met 1-0. Bij Tubantia wil het vooralsnog niet vlotten. De ploeg uit Hengelo pakte slechts een punt uit vier duels en is de hekkensluiter in de 1e klasse E.
FC Suryoye en Columbia hebben geen fout gemaakt in de 2e klasse J. Beide ploegen wisten vandaag te winnen en staan na vier duels op twaalf punten, waarbij vooral het doelsaldo van FC Suryoye opvalt. Zij incasseerden nog geen enkele tegentreffer.
In de 4e klasse A gaat KOSC aan kop. Op bezoek bij Oldenzaal werd er vandaag met 2-0 gewonnen. De voorsprong op achtervolger Almelo, dat met 3-1 zegevierde over Vasse, bedraagt drie punten. 
Aan doelpunten geen gebrek bij Markelo - Buurse. Op Sportpark De Endemansdijk werd het maar liefst 6-2 voor de zwart-witten, die na vier wedstrijden nog altijd de maximale score hebben in de 4e klasse B
De Lutte lijkt een maatje te groot voor de 5e klasse A. Het liet geen spaan heel van Bornerbroek en won met maar liefst 9-0. Het gat met 't Centrum is nu al vijf punten, al heeft de ploeg uit Enschede een wedstrijd minder gespeeld.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in de lagere klassen van het amateurvoetbal op de zondag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.