nieuws

Agente in vrije tijd bewusteloos bij mishandeling door winkeldief in Borne

Agente in vrije tijd mishandeld door winkeldief
Agente in vrije tijd mishandeld door winkeldief © RTV Oost / Rogier van den Berg
Een politieagente is gisteren, terwijl ze niet aan het werk was, mishandeld door een winkeldief. Dat gebeurde bij een supermarkt aan het Marktplein in Borne. De winkeldief ging er vervolgens vandoor, de vrouw raakte lichtgewond.
De vrouw was met haar gezin boodschappen aan het doen, toen ze de verdachte spullen uit het schap in een tas zag stoppen. De vrouw informeerde vervolgens een winkelmedewerker, die zei te willen wachten tot de man de kassa's voorbij was.

Bewusteloos

De vrouw besloot vervolgens buiten de winkel wachten, om te kijken of ze eventueel kon helpen. Toen ze de verdachte de man de winkel uit zag komen, dacht ze dat hij zich uit de voeten wilde maken. De vrouw sprak de winkeldief aan, die meteen agressief reageerde. Er ontstond een schermutseling, waarbij de vrouw hard op de grond viel en bewusteloos raakte. Ook de partner van de agente raakte gewond. 
Getuigen zagen de winkeldief vervolgens weglopen, in een auto stappen en wegrijden. De politie is een onderzoek gestart en heeft een signalement bekendgemaakt.

Signalement

Het gaat om een donker getinte man van ongeveer 1,90 meter lang, een atletisch 'sportschooltype'. De man droeg een zwart trainingspak. Hij had een zwarte of donkerblauwe pet met een goudkleurige sticker op en had een zwarte sporttas bij zich.
Mensen die meer informatie over de winkeldief hebben kunnen contact opnemen met de politie. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.