nieuws

RTV Oost Live bij de Twente Rally

Conrad Twente Rally
Conrad Twente Rally © RTV Oost / Kevin Sand
Ronkende motoren, gesleutel aan meer dan 100 supersnelle auto’s of youngtimers: de autoliefhebber komt dit weekend volop aan zijn trekken tijdens de Conrad Twente Rally. RTV Oost is er zondag 20 oktober live bij en neemt je mee in deze rallywereld.
Het evenement bestaat als sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement. Het team van Expeditie Oost bezoekt een rallyteam tijdens het sleutelen in de eigen garage, ze zijn bij het moment van de documentcontrole, de technische keuring, de verkenning op zaterdag en zijn ze bij de rally op zondag. 

Live vanuit de DHL Arena

Zondagmiddag 20 oktober presenteert Paul Schabbink van 13.00 tot 19.00 uur live de Oosttribune vanuit de DHL Arena. Publiek is hierbij van harte welkom. De rallyauto’s rijden voor de studio langs en zijn live te zien op TV Oost. Je wordt op de hoogte gehouden van het laatste sportnieuws en natuurlijk is er voldoende muziek.
De Twente Rally volg je bij RTV Oost. In Expeditie Oost een sfeerverslag op zondag om 17.11 uur. Zondag tussen 13.00 en 19.00 uur luister én kijk je live naar de rally en de finish.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.