nieuws

Bijzonder ongeval op N50 bij Kampen: auto 'gesandwicht' tussen vrachtwagens

Een bijzonder ongeval op de N50 bij Kampen vanochtend: daar 'sandwichte' een auto tussen twee vrachtwagens. Mogelijk moest de bestuurder van de voorste vrachtwagen op de rem voor een stilgevallen auto, maar dat voertuig was naderhand nergens te bekennen.
Doordat de eerste vrachtwagenchauffeur op de rem trapte, moesten ook de auto en vrachtwagen achter hem op de rem. Het lukte de automobilist nog op tijd te stoppen, maar de tweede chauffeur kreeg zijn voertuig niet meer op tijd stil.
Daardoor botste zijn vrachtwagen op de auto, die vervolgens op de vrachtwagen vóór hem reed. De automobilist bleef bij dit ongeluk wonderwel ongedeerd. 

Geboord in vrachtwagen

De achterste vrachtwagen kon na het ongeluk op eigen kracht wegrijden. De auto zat in de voorste vrachtwagen geboord. Er moest een berger aan te pas komen om de auto met een lier los te trekken.
Waarvoor de chauffeur van de voorste vrachtwagen precies op de rem ging, blijft onduidelijk. De auto die mogelijk stilstond op de weg, werd niet aangetroffen. Ook had de vangrail geen schade, waardoor ook van een auto die daartegenaan was gebotst geen sprake kon zijn.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.