nieuws

Status Quotes-special bij TV Oost

Status Quotes op heilige grond
Status Quotes op heilige grond © Status Quotes
De Nederlandse tributeband Status Quotes beleefde onlangs een jongensdroom en RTV Oost was erbij! De vier Twents/Achterhoekse muzikanten waren uitgenodigd door de officiële Engelse fanclub van Status Quo om op te komen treden tijdens de tweejaarlijkse conventie waarop fans uit heel Europa zich melden. Dat gebeurde op voor Quo-fans heilige grond: Butlins in Minehead.
En dat is precies de plek in Zuid-Engeland waar de oorsprong van Status Quo ligt en de band de allereerste optredens verzorgde in de jaren 60 van de vorige eeuw. Status Quotes veroverde de harten van de Engelse fans met een spetterend optreden. Niet alleen de fans waren onder de indruk: ook de legendarische oud Status Quo-bandleden John Coghlan (drummer) en Alan Lancaster (medeoprichter, bassist en schrijver van vele hits) waren diep onder de indruk en brachten hoogstpersoonlijk de complimenten over in de kleedkamer van de Quotes.

TV Oost reisde mee met Status Quotes. De reportage van een klein half uur met interviews, concertbeelden en sfeerimpressies is te zien op woensdag 30 oktober om 17:30 uur met elk uur een herhaling en natuurlijk op de digitale kanalen van RTV Oost.
Op de foto bij het legendarische Butlins in Minehead v.l.n.r.:  Harry Kruisselbrink, Raymond Nijenhuis (Hengelo), Toon Eppink (Almelo) en Rens Hardijzer.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.