Jong FC Twente geeft voorsprong uit handen tegen Jong Feyenoord

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki © Orange Pictures
Jong FC Twente heeft vanmiddag een voorsprong uit handen gegeven tegen Jong Feyenoord. Beide ploegen kwamen op voorsprong op Varkenoord, maar uiteindelijk trok Feyenoord aan het langste eind: 3-2.
Voor de rust scoorden beide ploegen beiden eenmaal, Feyenoord opende de scoorde na een penalty in de tiende minuut. In de 35e minuut wist Zerrouki van FC Twente de 1-1 binnen de palen te werken. Na een uur zette Witbreuk FC Twente op voorsprong. Feyenoord maakte even later de gelijkmaker, waarna Van der Heijden een kwartier voor tijd de winnende binnen knikte voor de Rotterdammers.