nieuws

Beloften: puntenverlies PEC bij rentree Lam, Heracles verliest

Thomas Lam maakt zijn rentree
Thomas Lam maakt zijn rentree © Orange Pictures
Jong PEC Zwolle is de koppositie in de beloftencompetitie kwijtgeraakt. De ploeg van trainer Mark Looms kwam zelf niet verder dan een remise (3-3) tegen laagvlieger Jong Emmen. De beloften van Groningen, die met 3-2 te sterk waren voor Jong Heracles, gaan nu aan de leiding.
PEC Zwolle kwam met 2-0 en met 3-1 achter, maar sleepte toch nog een puntje uit het vuur. Voor de Zwollenaren waren Jarni Koorman, Jarno Westerman en Dean Huiberts trefzeker.
Thomas Lam maakte zijn rentree; hij speelde een helft mee. De Finse verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie voor PEC door een gebroken middenvoetsbeentje.

Heracles

Jong Heracles heeft de derde nederlaag in zes duels geleden. De beloften van Groningen stonden na een half uur al met 2-0 voor op Erve Asito door treffers van Joel Asoro en Kaj Sierhuis. Daarna deed Adrian Szöke wat terug namens de Almeloërs: 2-1. Mo Amissi kreeg vanaf de penaltystip de kans op de gelijkmaker, maar faalde. Na rust maakte Sierhuis zijn tweede treffer van de avond en scoorde Szöke opnieuw een aansluitingstreffer, maar verder dan 3-2 kwam Heracles niet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.