nieuws

Dé UIT-tips voor het laatste weekend van de herfstvakantie

Kom mee naar buiten! Wandelen op de Sallandse heuvelrug met een gids, kunst snuiven tijdens de kunstroute in Diepenheim, een veldtoertocht rijden of beestachtige en buitengewone activiteiten beleven in Denekamp...   

Kunstroute Diepenheim

Geniet tot en met 27 oktober in Diepenheim van een kunstroute langs galerieën, winkels, horeca, particuliere gebouwen en tuinen waar meer dan 100 professionele kunstenaars hun werk exposeren. Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen.
Kunstmoment Diepenheim
Kunstmoment Diepenheim © Kunstmoment Diepenheim

Wandelen op de Sallandse Heuvelrug

Wandel vrijdag mee over de Sallandse Heuvelrug met de gids van Staatsbosbeheer. Door de seizoenen heen heb je nooit dezelfde wandeling en elk seizoen heeft zijn charme. Onderweg vertelt de gids over de natuur, cultuurhistorie en wat je op dat moment tegen komt. Dus kom mee naar buiten!
Wandelen Sallandse Heuvelrug
Wandelen Sallandse Heuvelrug © Henry Nijen Twilhaar

Indoor Springsport Wierden

Van zaterdag tot en met zaterdag 2 november 2019 komt de top van de nationale en internationale springsport naar de 43e editie van Indoor Wierden. Wij genieten sinds jaar en dag grote populariteit onder de  paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland.
Indoor Wierden
Indoor Wierden © RTV Oost
Beestachtige activiteiten Denekamp 
In de herfstvakantie zijn er dagelijks beestachtige en buitengewone activiteiten bij Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp! Je hoeft je dus geen moment te vervelen! Kom speuren, knutselen, schilderen en gipsen. Bezoek de tentoonstelling en doe mee aan de verschillende proefjes en practica.
Natura Wonderryck Twente
Natura Wonderryck Twente © Natura Wonderryck Twente

Veldtoertocht Hardenberg Ommen, ook voor startende MTB Fietsers!

Zondag organiseert toerclub H.W.V. haar eerste veldtoertocht van het seizoen 2019-2020. Starten kan tussen 9:30 en 10:30 uur en deze tocht (35 of 50 km) gaat door de staatsbossen van Hardenberg en Ommen en wordt door velen beschouwd als een mooie opwarmer voor het nieuwe MTB seizoen, ook voor startende MTB fietsers hoor!
Veldtocht
Veldtocht © RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.