Expeditie Oost: U vraagt, wij draaien!

Bij Bert van Losser op de radio in ''Goedemorgen Overijssel'' stelden we jullie de vraag: stippel voor ons een leuke route uit! Zo kwamen we terecht bij een mega-grote partytent in Rossum waar ze zich klaarmaken voor de 'Vrienden van Rossum Live'. Daarna reden we op verzoek van jullie door naar Rijssen waar we de vriendelijkheid van de inwoners op de proef stelden met de vraag: mogen we een boterhammetje bij u komen eten?

In Rossum trappen ze vanavond af met de 'Vrienden van Rossum Live'. Uiteraard gebaseerd op het grote muziekfestijn wat in Rotterdam Ahoy wordt georganiseerd. We vroegen de organisatie wat er de komende dagen op het programma stond. 

Boterham met hagelslag

Vervolgens gingen we door naar Rijssen waar we Angelique wandelend over straat troffen. Ze werkt in een modewinkel en had een uurtje lunchpauze waardoor ze even lekker naar huis kon om te lunchen. Na twee afwijzingen van andere Rijssenaren mochten we bij haar binnenkomen om een heerlijke boterham met hagelslag te eten en kort het leven door te nemen. 

Hoe onze dag verliep zie je hier:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Expeditie Oost Noordoost-Twente Reggestreek
Deel dit artikel: