nieuws

Excelsior'31 verliest thuis van sterk DVS'33

Excelsior'31 verliest van DVS'33 Ermelo
Excelsior'31 verliest van DVS'33 Ermelo © Orange Pictures
Excelsior'31 was vanmiddag op De Koerbelt niet opgewassen tegen een sterk DVS'33 uit Ermelo en verloor terecht met 1-3 in de Derde Divisie. Het is de tweede nederlaag op rij voor de ploeg uit Rijssen.
De eerste kans van de wedstrijd was voor Excelsior, een vrijetrap van Schmidt werd gepareerd door de doelman van DVS'33. Niet veel later was het bijna aan de andere kant raak toen Joshua Patrick namens DVS net naast kopte. Vlak voor rust viel de eerste treffer van de wedstrijd wel, Patrick kreeg de bal uit de kluts in de voeten en wist daar wel raad mee, 0-1. 

Strafschop nekt Excelsior

DVS kwam duidelijk sterk uit de rust en wist dat al snel om te zetten in een doelpunt. Nadat wederom Patrick een minuut na rust gevaarlijk was, scoorde hij uit een afgemeten voorzet de tweede Ermelose goal. 
Excelsior herpakte zich snel dankzij Hakim Ezafzafi, die vrij mocht uithalen en de bal in de 58ste minuut binnenschoot. Even was er weer hoop voor de Rijssenaren, maar toen scheidsrechter Eijgelsheim de bal op de stipt legde na een overtreding van Excelsior-middenvelder Niek Davina wist Oktay Öztürk wel raad met het buitenkansje.
In de laatste fase van van de wedstrijd wist Excelsior geen echte kansen meer te creëren. DVS bleef de gevaarlijke ploeg en Patrick kreeg de kans om een hattrick te maken. Hij faalde en werd niet veel later gewisseld. 

Uitslagen, stand en programma

Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van Excelsior'31.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.