Quick'20 speelt in Meppel gelijk tegen Alcides

Trainer Steven Verheijen van Quick'20
Trainer Steven Verheijen van Quick'20 © Orange Pictures
Quick'20 wist vanavond niet te winnen tegen Alcides. In Meppel eindigde het duel in de hoofdklasse gelijk, 2-2.
De wedstrijd begon zonder grote kansen en ging gelijk op, maar een fraaie actie en afronding van Ryan Luijckx resulteerde na een half uur in een voorsprong voor Alcides.
Op slag van rust wist Quick '20 dan toch te scoren, Jip Kemna legde de bal in het netje voor de Oldenzalers. Na rust kwamen ze weer snel op achterstand door een doelpunt van Frank Fokke.
Geklungel achterin bij Alcides leidde de gelijkmaker van Quick '20 in. Frank Eulderink profiteerde maximaal en scoorde de 2-2.
Bekijk hier de andere uitslag, de stand en het programma in de hoofdklasse A en hier de statistieken van de spelers van Quick.