nieuws

HSC'21 geeft voorsprong uit handen in topper tegen OSS'20 en verliest

Daniel Nijhof ziet zijn ploeg een voorsprong uit handen geven
Daniel Nijhof ziet zijn ploeg een voorsprong uit handen geven © Orange Pictures
HSC'21 heeft de topper tegen OSS'20 verloren. De ploeg van Daniel Nijhof kwam op achterstand, knokte zich terug naar een voorsprong maar gaf die uiteindelijk weer uit handen. Een doelpunt in de blessuretijd van de tweede helft resulteerde in nul punten voor de ploeg uit Haaksbergen.
HSC '21 kwam goed uit de startblokken. Al na een kleine tien minuten spelen werd Hidde van Dijk één op één gestuurd met de doelman, maar dat feestje ging niet door, het was buitenspel.

Sterk OSS'20

Na de eerste tien minuten nam OSS het initiatief en kreeg het kansen. Met een schot op de lat mocht HSC van geluk spreken dat het geen tegendoelpunt kreeg. Niet veel later lag de bal er dan toch in. Jos Peltzer scoorde uit een vrije trap de eerste voor de thuisploeg.
Vlak voor rust was het wederom oppassen geblazen voor HSC '21. Bob Zonneberg schoot met een hard schot op de lat.

HSC'21 scherp uit de rust

De ploeg van trainer Daniel Nijhof kwam scherp uit de rust en kreeg gelijk kansen. Een vermeende handsbal van OSS'20 werd niet geconstateerd door de scheidsrechter en even later schoot Stef Ottink een goede kans over. 
Die sterke fase leverde HSC uiteindelijk doelpunten op. Cenk Uguz rondde in de zestigste minuut af na een prachtig opgezette aanval en maakte de gelijkmaker. Twee minuten later was het weer raak, toen Diego van der Weide die de bal er keurig in schoot.

Spannende slotfase

In de slotfase van de wedstrijd kregen beide teams kansen. Een vrijetrap van Van der Weide vloog over, waarna OSS'20 aan de andere kant een grote kans kreeg na een mooie aanval. 
Bekijk hier de andere uitslag, het programma en de stand in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van HSC'21.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.