nieuws

HHC Hardenberg speelt bij Jong Sparta voor derde keer op rij gelijk

Gelijkspel bij Jong Sparta-HHC
Gelijkspel bij Jong Sparta-HHC © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met Jong Sparta Rotterdam. De 1-1 was het derde gelijkspel op rij voor de ploeg van trainer Gert Jan Karsten.
De eerste goede kans was er al na vijf minuten, maar Jurjan Mannes zag doelman Kenny Lipman redden. Aan de andere kant kopte Karim Loukili net over. Ook Rob van der Leij was dichtbij, maar wist het net niet te vinden. Na een klein half uur kwam Jong Sparta op voorsprong. Louiki profiteerde van geklungel in de verdediging van HHC. 1-0 was ook de ruststand.
Tien minuten na rust werd het gelijk. Van der Leij mocht aanleggen vanaf de stip en faalde niet: 1-1. Daarbij kreeg Darwin Heuvelman rood. Kort daarna kreeg Van der Leij ook kansen op zijn tweede, maar scoorde niet. Namens de Rotterdammers was invaller Joshua Sanches dicht bij een treffer, hij kopte op de lat. Beide ploegen jaagden op de winnende, maar die kwam er niet op Het Kasteel.
Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 2e divisie en hier de statistieken van de spelers van HHC.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.