nieuws

Wormuth voert vier wijzigingen door bij Heracles, Brouwer weer onder de lat in beker

Michael Brouwer
Michael Brouwer © Pro Shots
Trainer Frank Wormuth van Heracles Almelo wijzigt zijn basisopstelling voor het bekerduel met RKC Waalwijk op vier plaatsen. Zo zal onder andere Michael Brouwer, net als vorig jaar, het doel verdedigen tijdens het bekertoernooi. 
Naast een wisseling onder de lat zullen ook Dario van den Buijs, Tim Breukers en Sebastian Jakubiak hun opwachting gaan maken in de basisopstelling. "We gaan morgen een paar dingen veranderen. We zijn voorzichtig met Robin Pröpper, hij is er morgen niet bij en zal zaterdag weer spelen. Dario van den Buijs speelt, en dat is geen enkel probleem zo hebben we tegen Feyenoord en tijdens trainingen gezien", aldus de oefenmeester op de website van de club. Naast Robin Pröpper en Janis Blaswich zullen dus ook Navajo Bakboord en Alexander Merkel niet starten tegen de ploeg uit Waalwijk.

Radio Oost

Heracles Almelo - RKC Waalwijk begint woensdagavond om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax. Het eerste half uur van de wedstrijd zal te volgen zijn in Afslag Oost en vanaf 19.00 uur bij De Oosttribune. Verslaggever op Erve Asito is Nico Wantia. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.