nieuws

Drie vrachtwagens botsen op A1 bij Markelo: weg weer vrij

Door een ongeluk met drie vrachtwagens is de A1 bij Markelo in de richting van Deventer een deel van de ochtend afgesloten geweest. De weg lag enige tijd bezaaid met spijkers, maar is inmiddels weer vrij.
De spijkers waren onderdeel van de lading van een van de vrachtwagens. Bij het ongeval kwamen deze terecht op het wegdek.
De vertraging bedroeg op het hoogtepunt ruim anderhalf uur. Automobilisten zijn via de afrit bij Holten van de snelweg geleid. Hierdoor liep het verkeer vast op de N350 en in het dorp. Op de provinciale weg gebeurde ook een ongeluk. Vier auto's botsten op elkaar. Er raakte niemand gewond. 
Verkeer gaat via afrit bij Holten van de snelweg af
Verkeer gaat via afrit bij Holten van de snelweg af © Hof van Twente Fotografie

Dwars op de weg

Door de botsing op de snelweg stond een van de betrokken vrachtwagens dwars op de weg. De twee andere vrachtwagens die bij het ongeluk betrokken waren, raakten fors beschadigd door de aanrijding. Een bergingsbedrijf heeft de drie vrachtwagens weggesleept.
Tot zover bekend is er één chauffeur gewond geraakt bij het ongeval. Een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen, maar is uiteindelijk geannuleerd. De gewonde hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het is onduidelijk hoe het met de andere vrachtwagenchauffeurs gaat.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.