Horeca in de etalage tijdens De Smaak van Deventer

De Lebuïnuskerk in Deventer is omgetoverd tot een culinair paradijs. Vier dagen lang laten lokale restaurateurs zich tussen altaar en preekstoel van hun beste kant zien.

De Smaak van Deventer wordt voor het eerst op een binnenlocatie gehouden. "Dat was nodig omdat we ervoor gekozen hebben het evenement in het najaar te houden", aldus mede-organisator Jelmer Clemenkowff.

Sfeervol

Hotel Huis Vermeer, het Postiljon Hotel, Boode Bathmen, de Keizerskroon en andere horecazaken nemen tot en met zondag bezit van de kerk. "Met nadrukkelijke toestemming van de dominee en de koster", aldus Clemenkowff. "We kleden de kerk mooi aan, maar het gebouw is al enorm sfeervol van zichzelf."

De Smaak van Deventer is vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk. Donderdagavond is er een businessavond waarvoor kaarten gekocht moeten worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Deventer horeca Nieuws
Deel dit artikel: