nieuws

Heracles Almelo met vertrouwde opstelling tegen RKC Waalwijk

Heracles Almelo start zaterdag tegen RKC Waalwijk met dezelfde elf spelers als vorige week tegen PEC Zwolle. Alleen Jesper Drost is geblesseerd bij de verder volledig fitte groep.
Frank Wormuth vindt zijn ploeg niet de favoriet in Waalwijk. "Thuis vond ik dat wel, en had ik ook hoge verwachtingen van de bekerwedstrijd, maar zij spelen thuis erg goed. Ze hebben alles verloren, maar dat zegt niet alles. Ze krijgen voldoende kansen."

Team

In de beker won Heracles met 4-3 van de hekkensluiter, maar Wormuth was verre van tevreden. "We speelden zoals vorig seizoen. Heel open, met daarbij veel ruimte voor de tegenstander om te voetballen. Vorig jaar konden we dat compenseren met jongens als Kuwas en Peterson, maar dit seizoen moeten we het hebben van het team en wil ik dat we compacter staan."

Goede reeks

Heracles Almelo is bezig aan een goede reeks en heeft bij winst meer punten dan vorig seizoen na 12 wedstrijden. Van de laatste zeven wedstrijden won Heracles er vijf. RKC Waalwijk - Heracles Almelo begint zaterdag om 18:30 uur en is te volgen op De Oosttribune bij Radio Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.