HSC'21 lijdt in eigen huis tegen Hercules derde nederlaag op rij

De basiself van HSC'21
De basiself van HSC'21 © HSC'21
HSC'21 heeft de derde nederlaag op rij geleden in de 3e divisie. Op eigen veld werd het in een doelpuntrijk duel tegen Hercules 3-4.
Bij de eerste de beste kans was het raak voor Hercules. Tyrone Fonville maakte de 0-1. Na een kwart wedstrijd maakte hij ook de 0-2. Dat leek ook de ruststand te worden, maar kort voor de pauze maakte Desney Bruinink de aansluitingstreffer.
Kort na de pauze kwam HSC'21 op gelijke hoogte. Hidde van Dijk vond Stef Ottink en die maakte zijn vijfde van het seizoen. Daarna ging het echter toch weer mis voor de thuisploeg. Nathan Bijl en Floris Burgers zorgden met twee treffers in vier minuten voor 2-4. Bruinink maakte een kleine twintig minuten voor het einde de 3-4 en dus was er weer spanning. De 4-4 kwam er niet en dus leed HSC de derde nederlaag op rij.
Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van HSC.