nieuws

Uitslagen zondagvoetbal: Rohda Raalte slacht Rigtersbleek, De Lutte blijft foutloos

Rohda Raalte slacht Rigtersbleek
Rohda Raalte slacht Rigtersbleek © Orange Pictures
Er stond weer een volledige speelronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. Daarin kreeg Rigtersbleek een hard pak slaag van Rohda Raalte en heeft alleen vijfdeklasser De Lutte nog de volle buit. 
In de 1e klasse E werd Rigtersbleek gedeclasseerd door Rohda Raalte. Op sportpark Tijenraan werd het maar liefst 7-0. Hekkensluiter Tubantia verloor in eigen huis met 2-3 van Voorwaarts Twello.
In de 2e klasse K Noord blijft Lemelerveld koploper. De ploeg boekte een eenvoudige 0-4 overwinning bij Drachten. In dezelfde klasse ging Dedemsvaart hard onderuit bij Jubbega (6-0) en ook EMMS leed een nederlaag bij Beilen: 3-0. 
In de 4e klasse A leed koploper KOSC voor het eerst dit seizoen puntenverlies. In eigen huis werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Rood Zwart. Achtervolger Vasse wist wel te winnen, Oldenzaal kreeg met 6-1 klop. De Tubanters is na vandaag hekkensluiter, want de Enschedeërs gingen met 1-0 onderuit bij Sportclub Overdinkel. 
In de 4e klasse G kende de topper tussen ABS en Holten geen winnaar. Het werd 0-0 en dat betekende voor beide ploegen het eerste puntenverlies van het seizoen. Nummer drie SDOL versloeg DAVO met 3-0. 
De Lutte blijft na dit weekend de enige ploeg in het zondagamateurvoetbal die al haar wedstrijden heeft gewonnen. De ploeg wist in de 5e klasse A met 4-1 te zegevieren tegen TVV en blijft daardoor soeverein lijstaanvoerder. 
Bekijk hier alle uitslagen in het zondagvoetbal. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.