nieuws

Jeremy Cijntje debuteert in selectie nationale elftal Curaçao

Jeremy Cijntje (r)
Jeremy Cijntje (r) © Pro Shots
Jeremy Cijntje maakt zijn debuut in de nationale ploeg van Curaçao. De aanvaller van Heracles Almelo heeft een uitnodiging gekregen van bondscoach Remko Bicentini. 
Cijntje speelt met Curaçao op donderdag 14 november (vrijdag 15 november om 00.30 uur Nederlandse tijd) een interland tegen Costa Rica. Naast Cijntje viel er ook bij PEC Zwolle-verdediger Darryl Lachman en voormalig Heracles-smaakmaker Brandley Kuwas een invitatie op de mat.

Kiomourtzoglou

Orestis Kiomourtzoglou behoort wederom tot de selectie van Duitsland Onder 21. De middenvelder neemt het met de Duitse beloften op zondag 17 november op tegen België. Mohamed Amissi mag zich opnieuw melden bij Burundi, waarmee hij op woensdag 13 november in en tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek speelt. Op dinsdag 19 november staat een thuisduel met Marokko op het programma.

Nakayama

Yuta Nakayama is geselecteerd voor Japan O22. De verdediger van PEC Zwolle speelt op zondag 17 november een vriendschappelijke interland in Hiroshima tegen de leeftijdsgenoten van Colombia. De Japanner vliegt een dag later terug naar Nederland.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.