nieuws

Mysterie in Kampen: scooter 'verdwijnt' na botsing bij Kamperzeedijk

Dubbel pech voor Ite Troelstra uit Kampen. Hij botste dinsdag met zijn gloednieuwe scooter frontaal tegen een bromfietser op het fietspad langs de N760. Hij besloot het kapotte vervoermiddel tegen een lantaarnpaal te zetten, om later weer op te halen. Maar dat liep anders...
Want toen hij later terugkwam, was de drie weken oude scooter weg. En dat is flink balen, temeer omdat de verzekeraar het wrak graag wil zien. 
Ite, goed van vertrouwen, gaat ervan uit dat iemand zijn scooter heeft meegenomen om 'netjes terug te brengen', schrijft hij op Facebook. Hij is zelfs bereid een vergoeding te geven, zo staat in het bericht.

'Overijssel in actie'

De Kampenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. Ondertussen is er een online-klopjacht opgezet; Ite's Facebookvrienden zijn druk bezig een tijdsframe vast te stellen waarin de scooter is verdwenen. Aan steun geen gebrek. 
Een kapotte scooter, nét uit de verpakking, die spoorloos verdwijnt... zat dan álles tegen? Nee. Ite blijkt zelf een stuk sterker dan zijn 'AGM new flash'. Hij hield 'enkel' een schaafwond en een broze schouder over aan het ongeval.
En dat is maar goed ook, want voorlopig moet Ite fietsen. "Fietsen lukt nog. Ik hoop dat mijn scooter terugkomt, maar ik ben er bang voor", aldus de Kampenaar.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.