Excelsior'31 boekt belangrijke minimale zege in Harderwijk

Boy Boeloerditi matchwinner in Harderwijk
Boy Boeloerditi matchwinner in Harderwijk © Pro Shots
In de Derde Divisie heeft Excelsior'31 zaterdagmiddag een belangrijke overwinning geboekt. In Harderwijk werd VVOG met 1-0 aan de kant gezet door de formatie van Peter Wesselink.
In de eerste helft waren de grootste kansen voornamelijk voor de bezoekers uit Rijssen. Met name Ezafzafi kon Excelsior twee keer op voorsprong zetten, maar vergat doeltreffend af te ronden. Ook VVOG kreeg een goede kans op de openingstreffer, maar Koetsier stond een doelpunt van Kerstens in de weg. Tien minuten voor rust was het raak voor de gasten. Na knap voorbereidend werk van Gerritsen Mulkes kon Boeloerditi voor de 0-1 zorgen.
Die voorsprong wist Excelsior'31 gedurende de tweede helft goed te verdedigen, want VVOG stichtte te weinig gevaar om de gelijkmaker te forceren. De Rijssenaren vergaten vervolgens de trekker over te halen en de wedstrijd te beslissen. VVOG-doelman Eppink onderscheidde zich met fraaie reddingen en hield daarmee Ezafzafi en Penterman van scoren af. Het bleef uiteindelijk bij 0-1 in Harderwijk.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de Derde Divisie en de statistieken van Excelsior'31.