Eigenaar cafetaria Hengelo schrikt: schietpartij was bij woning boven zijn zaak

Eigenaar Minas Katalanc van cafetaria ’t Frietuurtje in Hengelo kreeg vanochtend de schrik van zijn leven: in de media verscheen een foto waarop zijn zaak te zien was, met afzetlint van de politie. Het had alles te maken met de schietpartij in de Badoengstraat. 

In allerijl snelde Katalanc naar zijn zaak om te kijken wat er gebeurd was. De schietpartij bleek bij één van de flatwoningen boven zijn cafetaria te zijn geweest.

Berichtjes en vragen

De schrik zit er goed in. De bewoners van de flatwoning komen regelmatig bij hem een warme hap halen. De beginnende ondernemer kreeg vandaag veel berichtjes van vrienden en familie met de vraag wat er bij zijn cafetaria was gebeurd.

Vanochtend werd bij de woning geschoten. Daarbij raakte niemand gewond. De politie hield later op de A1 bij Hengelo drie verdachten aan, een vierde verdachte ging ervandoor en is nog spoorloos.

Tijdens het onderzoek, wat enkele uren duurde heeft Katalanc de geschrokken bewoners en de politie voorzien van een warm plekje en koffie.

Hij is blij dat er bij het schietincident geen gewonden zijn gevallen. Omdat zijn cafetaria geen rol heeft gespeeld in de schietpartij, zijn de deuren zaterdagavond gewoon open voor mensen die wat willen komen eten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Regio Hengelo hengelo schietincident Nieuws
Deel dit artikel: