HSC'21 blijft bovenin meedoen door zege bij UNA

Uguz en Van der Weide scoorde
Uguz en Van der Weide scoorde © Orange Pictures
HSC'21 heeft de zesde overwinning van het seizoen binnen. Bij UNA werd met 2-0 gewonnen en daardoor blijft de ploeg uit Haaksbergen meedoen in de top van de 3e divisie.
De eerste grote kans was voor UNA, maar de thuisploeg scoorde niet. HSC deed dat kort voor rust wel, maar de treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd en dus gingen de ploegen zonder treffers rusten. Na een uur spelen was het opnieuw raak voor HSC en dit keer telde de treffer wel. Cenk Uguz maakte zijn vierde van het seizoen. Tien minuten voor het einde was het beslist toen Diego van der Weide er met zijn vijfde 0-2 van maakte. Die stand stond ook bij het laatste fluitsignaal op het bord.
Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van HSC.