Jeugd-tbs verlengd voor Enschedeër die Sandra van Duijl om het leven bracht

De jeugd-tbs van de Enschedeër die in 2015 de 18-jarige Sandra van Duijl doodde, is met één jaar verlengd. Dat oordeelde de rechter vandaag in Almelo.

Hij mag daarnaast ook niet op verlof. Zijn verloven zijn al een langere tijd ingetrokken vanwege het niet nakomen van afspraken. Zo heeft hij alcohol gedronken, dat is tijdens zijn behandeling niet toegestaan. Ook heeft hij zijn behandelaars niets over afspraken met een vriendin verteld.

Lichaam achtergelaten

De Enschedeër wurgde Sandra in september 2015. De twee hadden een heimelijke seksuele relatie. Sandra wilde een liefdesrelatie, maar hij wilde juist een punt achter hun relatie zetten. Toen Sandra meerdere keren weigerde zijn gegevens uit haar telefoon te wissen, ontstak de Enschedeër in woede.

Hij ging met haar naar een bos net buiten Enschede, vlakbij Het Rutbeek, waar ze seks hadden. Toen Sandra opnieuw weigerde zijn gegevens uit de telefoon te wissen, wurgde hij haar. Hij liet haar ontzielde lichaam achter. Dat werd de volgende dag gevonden door een buurtbewoner.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Regio Enschede Enschede Sandra van Duijl Nieuws
Deel dit artikel: