Noordwijk beëindigt ongeslagen reeks van HHC Hardenberg

HHC Hardenberg weet weer wat verliezen is. De formatie van Gert Jan Karsten, die eind september de laatste nederlaag leed in de 2e divisie, moest zaterdagmiddag het onderspit delven op bezoek bij Noordwijk. In Zuid-Holland werd het 2-0.
Al na een paar minuten kreeg Rob van der Leij een goede kans, maar doelman Mike van Vliet bracht redding. Daarna waren er kansen voor beide ploegen, maar een doelpunt viel er niet in het eerste half uur. Daarna werd Noordwijk wat sterker, maar de ruststand was 0-0.
Na een uur spelen was de treffer er wel voor Noordwijk. Nick van Staveren zette zijn ploeg op voorsprong. Een paar minuten later verdubbelde Denzel James de marge al. Bij die 0-2 bleef het en daarmee is de ongeslagen reeks van HHC Hardenberg ten einde.