nieuws

Expeditie Oost: Knisperende stokbroden bij de beste bakker van Nederland

Bakkerij Nollen mag zich sinds deze week de beste bakkerij van Nederland noemen. De ambachtelijke bakkerszaak heeft meerdere locaties in onze provincie, en Expeditie Oost nam een bezoekje aan de vestiging in Hengelo om ze te feliciteren én om achter het beroepsgeheim van deze zaak te komen...
Bij binnenkomst worden we meteen getrakteerd op een slagroomtaartje, want deze titel moet gevierd worden natuurlijk. Na deze smakelijk opgepeuzeld te hebben, krijgen we een rondleiding van eigenaar Vincent Nollen, die met trots vertelt over zijn producten en werkwijze.
"We werden tijdens de wedstrijd beoordeeld op zeven gerechten waaronder een notentaart en ons stokbrood. We hebben er echt tijd ingestoken en de producten zo vers mogelijk proberen te bakken. Daarnaast hebben wij ook goeie grondstoffen, dus ook de ingrediënten hebben ervoor gezorgd dat we uiteindelijk deze mooie titel hebben gekregen."
Om de proef echt op de som te nemen moest team Expeditie Oost natuurlijk proeven of de producten wel echt zo lekker waren. Wij kunnen jullie vertellen: Dat zijn ze. Tonnetje rond en met een paar extra pondjes vertrokken wij weer bij bakkerij Nollen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.