nieuws

Condoleanceregister op stadhuis in Almelo voor overleden graaf van Rechteren Limpurg

Condoleanceregister voor graaf van Rechteren Limpurg
Condoleanceregister voor graaf van Rechteren Limpurg © Gemeente Almelo
De gemeente Almelo heeft op het stadhuis een condoleanceregister geopend voor de afgelopen vrijdag overleden graaf Mr. A.F.L. van Rechteren Limpurg. Vanaf morgen kunnen inwoners van Almelo daar terecht om hun medeleven te betuigen aan de familie van Rechteren Limpurg.
Met het overlijden van de graaf van Rechteren Limpurg verliest Almelo een zeer prominente inwoner. De graaf van Rechteren was buitengewoon betrokken bij de stad. Het landgoed van de familie van Rechteren Limpurg omspant de hele gemeente. De graaf heeft zich altijd met grote toewijding ingezet voor Almelo en het behoud van het landschap en alle groen in de stad. Hij werd 88 jaar.
In de hal van het stadhuis aan de Haven Zuidzijde kunnen mensen deze week op werkdagen vanaf 8.15 uur het condoleanceregister tekenen. Op dinsdag kan dat ook ’s avonds, vanwege de raadsvergadering is het stadhuis dan ook in de avond geopend. Op donderdag kunnen inwoners tot 19.00 uur in het stadhuis terecht. Op woensdag en vrijdag is het stadhuis geopend tot 17.30 uur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.