nieuws

Ravage na grote schuurbrand Enter is bij daglicht pas goed zichtbaar

De omvang van de schade door de grote schuurbrand vannacht aan de Boltensweg in Enter werd vandaag bij daglicht pas goed zichtbaar. Het karkas van de schuur en de gesmolten zijkanten van enkele caravans zijn zo'n beetje de enige herkenbare vormen in puinhoop.
De schuurbrand afgelopen nacht aan de Boltensweg in Enter heeft de brandweer tot vanmorgen bezig gehouden. De schuur van twintig bij veertig meter vloog rond middernacht door nog onbekende oorzaak in brand. Er vielen geen gewonden. In de schuur stonden caravans gestald. De caravans en de schuur gingen verloren.  
Tekst gaat verder onder de foto
Schade schuurbrand Enter bij daglicht pas goed zichtbaar
Schade schuurbrand Enter bij daglicht pas goed zichtbaar © Hof van Twente Fotografie
Tijdens de brand waren meerdere explosies te horen en kwam er veel rook vrij. De brandweer adviseerde omwonenden ramen en deuren te sluiten vanwege de rookontwikkeling. 
De brandweer Enter kreeg hulp van korpsen uit andere plaatsen in de omgeving als Goor, Rijssen, Wierden en Holten. Voor het blussen werd water uit het Enterveen gehaald. Rond twee uur vannacht was de situatie onder controle, maar nog tot vanochtend was de brandweer bezig met nablussen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.