Wie gun jij een kerstboom?

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Met lekker eten, cadeaus en .... een mooi opgetuigde kerstboom! Ben je dol op die gezellige kerstsfeer, maar lukt het dit jaar niet om een kerstboom in huis te halen of is het dit jaar financieel niet mogelijk? Of wil jij iemand een hart onder de riem steken en diegene verrassen met een boom vol lichtjes en ballen? Laat het ons dan weten, want iedereen verdient een beetje gezelligheid met kerst!

rtvoost-menu-kerstboom-1-evenementen

Speciaal voor Overijssel in Actie reserveert Hornbach Zwolle de mooiste bomen, en helpt het Overijssel in actie-team de bomen bezorgen op vijf adressen in Overijssel. Daarnaast geven we 15 vouchers cadeau voor kerstbomen met versieringen die bij de bouwmarktvestiging in Zwolle opgehaald kunnen worden.


Wat moet je hiervoor doen?
Laat ons weten wie jij wilt verrassen of waarom jezelf een versierde kerstboom verdient. Stuur een mooie kerstwens naar overijsselinactie@rtvoost.nl en wij zorgen ervoor dat jij óf de persoon die jij het gunt, een mooie kerst heeft!

Wat is er nodig? (Foto: RTV Oost)
Wat is er nodig? (Foto: RTV Oost)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.