nieuws

Weekendtips!

Het weekend van vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november staat voor de deur. Een lekker lang weekend vol leuke Overijsselse evenementen. Lees hier meer!

Sinterklaas in Staphorst

Sinterklaas komt vrijdagavond Staphorst bezoeken en de intocht wordt gevierd met een mooi feest in de sporthal met heel veel lichtjes en lampionnen en de kinderen mogen hun hele familie meenemen.
Sinterklaas
Sinterklaas © RTV Oost

Natuurwerkochtend Oldenzaal

Zaterdag is er een natuurwerkochtend in Oldenzaal. Maar liefst zeven grafheuvels (rijksmonumenten) liggen op het Groote Veld en de oudste nog zichtbare geschiedenis van Oldenzaal vind je hier. We starten om 9.00 uur op deze unieke locatie!!
Grafheuvel
Grafheuvel © RTV Oost

Landbouwminiaturenbeurs Zwolle

Zaterdag en zondag vindt de Landbouwminiaturenbeurs plaats in de IJsselhallen Zwolle, de grootste landbouwminiaturenbeurs van de wereld! De standhouders bij dit evenement komen uit vrijwel alle Europese landen. Er valt dus van alles te ontdekken op zowel nationaal als internationaal gebied!
Miniatuur
Miniatuur © RTV Oost

Bok- en najaarsbierentocht Steenwijk

Elk jaar zijn de locaties voor de bok- en najaarsbierentocht Steenwijk ongewoon. Ook zaterdag is de route verrassend te noemen. Je start in theater De Meenthe, je krijgt een eigen glas mee en gaat dan lopen langs 8 locaties. Daarna terug naar het theater voor de eindproeverij en een kop heerlijke snert. 
Bokbier
Bokbier © RTV Oost

Schalmloop in Mariënheem

Zondag is de 35e Schalmloop in Mariënheem, een hardloopwedstrijd met keuze uit diverse afstanden. De loop is onderdeel van het Sallands Crosscircuit. De wedstrijden zijn zowel voor kinderen als volwassenen toegankelijk. Aanvang: 10:00 uur, afstanden: 1 km (kids), 2,4 km (kids), 5,3 km en 10,1 km.
Hardlopen
Hardlopen © Pixabay
 Nog meer lezen over wat er allemaal te doen is in onze mooie provincie? Kijk op http://www.overuit.nl/overijssel/home
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.