nieuws

Wat er te doen is dit weekend?

Sfeervol wandelen en warme chocolademelk drinken in Manderveen, naar een wijnproeverij, brocante snuffelen en struinen over een braderie en vlooienmarkt of luisteren naar een lezing over thuishulp bij een laatste levensfase.. Een heleboel verschillende activiteiten te ondernemen dus dit weekend. En dat allemaal in onze fijne provincie. 

Brocante 't Schuurtje in Ommen

Zaterdag staan de deuren van ‘t Schuurtje aan de Sperwer 56 in Ommen weer open. Belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 10.30 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen. Het diverse aanbod varieert van koffers tot servies, van kastjes tot zink en van emaille tot glaswerk, nu ook met leuke kerst en winteritems.
Brocante
Brocante © .

Sfeervol wandelen Manderveen

Zondag is er vanaf het Kulturhus in Manderveen een sportieve loop door het prachtige grensgebied van Manderveen. Geniet van een sfeervolle wandeling met midwinterhoorns, vuurkorven en warme chocolademelk.
Midwinterhoorn
Midwinterhoorn © .

Lezing Hulp in laatste levensfase in Almelo

Vrijdag van 10.00 - 12.00 uur is er bij de ‘Ouderen Vereniging’ aan de Grotestraat 174 in  Almelo een ochtend waarop medewerkers van de Leendert Vriel Stichting (vrijwilligers palliatieve terminale zorg) vertellen over hulp die er thuis geboden kan worden aan mensen in de laatste levensfase. De lezing wordt omlijst met muziek door Henk Lammers.
Afscheid nemen
Afscheid nemen © Sabine van Erp Pixabay

Winterproeverij Hof te Boekelo

Wijnliefhebbers opgelet: Zondag organiseert Flavourite Wine tussen 15.00 en 18.00 uur een speciale Winterproeverij bij Hof te Boekelo aan de Boekelerhofweg 75 in Boekelo. U kunt daar in informele setting genieten van de speciale najaars-/winterselectie wijnen en zo inspiratie op doen voor de feestdagen.
Wijnproeverij
Wijnproeverij © Pixabay

Euregio Grensmarkt Haaksbergen

Zondag, op de Euregio Grensmarkt zijn er tientallen stands met braderiehandel en stands van particulieren met overtollige huisraad, klein antiek, speelgoed, verzamelingen, e.t.c. Locatie: Ter Huurne Hollandmarkt, Alsteedseweg 64, 7481 RZ, Buurse. Gem.Haaksbergen.
Vlooienmarkt
Vlooienmarkt © Marina Rossi
Ga voor alle uitjes en evenementen naar http://www.overuit.nl/dagje-uit of download de app!
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.