Twee verdachten aangehouden voor ramkraak kledingwinkel Deventer

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de ramkraak in Deventer. De daders reden vanochtend met een auto een kledingwinkel in de stad binnen. De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten. 

Omwonenden werden vanochtend rond vijf uur wakker van lawaai en gerinkel van glas. Een auto was de kledingwinkel Auckland Casuals aan de Engestraat binnengereden. De daders waren uit op de dure merkkleding die in de winkel wordt verkocht.  

Nadat ze onder meer jassen hadden gepakt, sloegen ze op de vlucht in een blauwe Audi. De politie zette de achtervolging in. Op de A28 namen de voortvluchtigen de afslag Nieuwleusen bij De Lichtmis. Daar vloog de auto uit de bocht en botste tegen een lantaarnpaal. 

De verdachten zetten hun vlucht te voet verder. De politie startte een klopjacht en kon twee verdachten aanhouden. Het is niet bekend of het om mannen of vrouwen gaat en hoe oud ze zijn. 

Meer verdachten?

De politie schrijft op Twitter dat ze nog op zoek is naar twee andere verdachten. "Waarschijnlijk zijn ze doorweekt door de regen", aldus de hulpdienst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Deventer 112 ramkraak Nieuws
Deel dit artikel: