nieuws

Beelden overvaller Kruidvat winkelcentrum Keizerslanden in Deventer: wie is deze man?

Revolver gedumpt in tuintje van een flat aan de Margijnenenk
Revolver gedumpt in tuintje van een flat aan de Margijnenenk © RTV Oost/ Onder de Loep
Bezoekers van het Deventer winkelcentrum Keizerslanden en Kruidvat-personeel kregen donderdagmiddag 7 november toen rond 13.10 uur een man met een revolver liep te zwaaien. Hij pleegde een gewapende overval en maakte een geldbedrag buit. Van de overval zijn duidelijke bewakingsbeelden die de politie openbaar maakt om de crimineel op te sporen.
Het is de politie er veel aan gelegen om de man te vinden. "We willen deze overvaller snel oppakken", zegt woordvoerster Anne Coenen in de uitzending van Onder de Loep. 
Meteen na de overval werd in de wijk volop gezocht naar de in het zwart geklede wat gezette man die met een revolver rondliep. Hij wist te ontkomen, onder meer door zich kort na de overval om te kleden.
Dat deed hij een paar straten verderop in de achtertuin van een flat aan de Margijnenenk. De man dumpte daar de revolver en hij liet er de zwarte kleding achter om daarna onder meer gekleed in een grijze broek in plaats van een donkere broek verder te gaan.

Getuige

De politie vroeg meteen na de overval via Burgernet aandacht voor de man en dat leverde een getuige op. Iemand die aan het signalement voldoet werd door de getuige en door een postende agent gezien in de omgeving van de Hoge Hondstraat. Daarna houdt het spoor op.   
Tips?
- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Deventer een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier van de politie
- Wil je liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
- Anoniem tippen op internet kan via deze link
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.