Strijdvaardig DETO verslaat SDC Putten, Van der Meulen schenkt Berkum zege in Friesland

In de Hoofdklasse B heeft DETO Twenterand uitstekende zaken gedaan. In eigen huis wist de formatie van Hennie in 't Hof knap SDC Putten met 3-2 te verslaan.

De gasten uit Gelderland kwamen na ruim een kwartier op voorsprong toen Van der Vlag de 0-1 achter doelman Van Zaltbommel schoot. In het vervolg van de eerste helft kreeg SDC Putten voldoende kansen om de score verder op te voeren, maar Van Zaltbommel stond zijn mannetje en hield zijn ploeg op de been.

Na rust tapte DETO uit een ander vaatje en dat resulteerde snel in de gelijkmaker van invaller Vijfhuizen. Toch was het SDC dat even later weer op voorsprong kwam dankzij Karafillakis, die vanaf de stip raak schoot, 1-2. DETO toonde veerkracht door een kwartier voor tijd de 2-2 binnen te schieten via Wesselink. Invaller Soumaoro maakte vlak voor tijd het feest compleet door voor de 3-2 te zorgen en dat betekende dat DETO drie belangrijke punten binnen wist te slepen.

Berkum verslaat Buitenpost

Berkum boekte zaterdag een overwinning op bezoek bij Buitenpost. In Friesland kwam de enige treffer van de wedstrijd van Chris van der Meulen, die een kwartier voor tijd zijn ploeg de zege schonk. Berkum klimt daardoor naar de zesde plek in de hoofdklasse.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
berkum deto Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: