nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW geeft koppositie uit handen, Daarlerveen wint topper van Blauw Wit'66

Uitslagen zaterdagvoetbal
Uitslagen zaterdagvoetbal © RTV Oost
Op de laatste en tevens koude novemberdag van 2019 stond er ook in de lagere klassen van het amateurvoetbal weer een volledige speelronde op het programma. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.
In de 1e klasse D heeft SVZW voor de tweede keer dit seizoen verloren. In Wierden was WHC te sterk: 2-3. Hierdoor neemt DFS de koppositie over van de afgelopen seizoen gedegradeerde club uit de Hoofdklasse B. 
De Zwolse club WVF heeft geen fout gemaakt in de 2e klasse H. Op bezoek bij Sparta Enschede werd het 0-1. Achtervolger Hulzense Boys bleef bij laagvlieger OWIOS steken op een 3-3 gelijkspel, waardoor WVF alleen aan kop gaat. 
In de 3e klasse D heeft lijstaanvoerder Hellendoorn duren punten verspeeld. Het duel met nummer dertien Voorwaarts Vooruit eindigde doelpuntloos. 
Daarlerveen heeft de topper in de 4e klasse E op haar naam geschreven. In eigen huis werd Blauw Wit'66, dat nog ongeslagen was, met een klinkende 3-0 zege terug naar Holten gestuurd. 
Sportlust Glanerbrug heeft ook het tiende duel in de 4e klasse F overtuigend gewonnen. Tegen FC Winterswijk werd het 8-0, waardoor Sportlust Glanerbrug nog altijd niet verloren heeft. Hekkensluiter SVV'91 wacht daarentegen nog altijd op de eerste driepunter. Op het sportcomplex van Achilles Enschede werd het 4-2.
Bekijk hier alle uitslagen en standen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.