nieuws

Zaaloverzicht: Set-Up'65 in vijf sets langs Peelpush, Eurosped behoudt perfecte score

Set-Up'65 - Peelpush
Set-Up'65 - Peelpush © Orange Pictures / Herman Zandhuis
Zowel in het volleybal als het waterpolo stonden er zaterdagavond weer de nodige duels op het programma. Hieronder een overzicht van de resultaten.
Eurosped heeft ook na acht duels nog altijd de perfecte score in de eredivisie. De koploper won op bezoek bij VC Sneek met 3-1. De setstanden waren 16-25, 14-25, 25-23 en 17-25. Het was voor de volleybalsters van coach Jan Berendsen alweer de achtste zege van het seizoen. 

Geen stunt voor Regio Zwolle Volleybal

Regio Zwolle Volleybal heeft op haar beurt niet weten te stunten tegen de titelconcurrent van Eurosped. In de provinciehoofdstad was Sliedrecht Sport een maatje te groot: 1-3. Nadat de eerste set verloren ging (21-25), kwam Regio Zwolle Volleybal nog wel op gelijke hoogte (30-28), maar daarna trok Sliedrecht Sport de zege over de streep: 22-25 en 14-25. 

Spannend duel Set-Up'65

De volleybalsters van Set-Up'65 hebben aan het langste eind getrokken na een meeslepend duel met Peelpush. In Ootmarsum knokte Set-Up'65 zich terug van 1-2 naar 3-2. De spannende vijfde set eindigde in 17-15, waardoor de punten niet naar Limburg, maar in De Schalm bleven. Voor Set-Up'65 was het de eerste zege na twee nederlagen op rij. 

Dames Het Ravijn tweede in bekerpoule

De waterpolosters van Het Ravijn zijn de poulefase van het bekertoernooi geëindigd met een 11-11 gelijkspel tegen Polar Bears. Beide ploegen waren al verzekerd van een ticket voor de kwartfinale, waardoor het duel in het Gelderse Ede enkel draaide om de groepswinst. Door de puntendeling eindigt Het Ravijn als nummer twee in de poule

Overtuigende zege heren Het Ravijn

De waterpoloërs van Het Ravijn hebben een overtuigende zege geboekt op SVH uit Rotterdam. In Nijverdal werd het 13-3 voor de mannen van Marc van Groen. Door de zege klimt Het Ravijn naar de vierde plek op de ranglijst
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.