Hidde van Dijk bezorgt HSC'21 overwinning op ADO'20

HSC'21 heeft vanmiddag in de 3e divisie in eigen huis gewonnen van ADO'20 en bleef daarmee voor de vierde wedstrijd op rij ongeslagen. In Haaksbergen werd het 1-0 door een treffer van Hidde van Dijk.
De eerste kans was na een kwartier voor ADO'20, maar de eerste treffer na een kwart wedstrijd voor HSC'21. Van Dijk schoot van afstand de 1-0 binnen. Desney Bruinink en Diego van der Weide kregen kansen op meer, maar het bleef bij die ene treffer in de eerste helft.
Na rust duurde het lang voordat er echte kansen kwamen. ADO'20 was tien minuten voor het einde dichtbij, maar raakte de paal. Aan de andere kant miste Stef Ottink een goede kans op 2-0 en even later werd een inzet van hem van de lijn gehaald. HSC trok de zege wel over de streep en blijft daardoor bovenin meedoen in de 3e divisie.