nieuws

Uitslagen: Eerste overwinning De Zweef, BWO en VENO, Suryoye is ongeslagen status en koppositie kwijt

Eerste nederlaag Suryoye
Eerste nederlaag Suryoye © Orange Pictures
Ondanks de vrieskou werd er volop gevoetbald vanmiddag in het amateurvoetbal. Drie ploegen boekten de eerste overwinning. Hieronder een overzicht.
In de 1e klasse E was er de eerste zege voor De Zweef. De ploeg won met 1-0 van Rigtersbleek en verlaat daarmee de laatste plek in de stand.
FC Suryoye verloor de topper in de 2e klasse J van Columbia en is daardoor de ongeslagen status en de koppositie kwijt. Het Hengelose BWO had tot vandaag nog geen enkel punt. Nu heeft het er drie. Vogido, dat slechts een punt heeft, werd verslagen en daardoor is laatstgenoemde nu de hekkensluiter.
In de 2e klasse K Noord was er de eerste zege voor VENO. Het won met 3-2 bij naaste belager Drachten. De ploeg uit Vollenhove blijft wel de hekkensluiter.
KOSC profiteerde in de 4e klasse A van de nederlaag van Vasse en is nu de koploper. Het won zelf van Sportlust Vroomshoop.
De Lutte blijft de enige Overijsselse club zonder puntenverlies. Het won de tiende wedstrijd van het seizoen in de 5e klasse A vrijdagavond van Vosta en heeft de volledige 30 punten.
IJhorst won de topper in de 5e klasse A Noord van Kuinre en is daardoor nu de koploper.
Bekijk hier alle andere uitslagen, standen en het programma.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.