nieuws

Sintstress? RTV Oost helpt je bij de laatste loodjes!

Sinterklaas bij RTV Oost
Sinterklaas bij RTV Oost © RTV Oost
Keuzestress bij het uitzoeken van cadeau's? Geen flauw benul wat voor surprise je moet maken? Of heb jij weer het lootje getrokken van dat nichtje met die moeilijke naam waar niets op rijmt? Wij gaan jou helpen en dat doen we op 4 december, zodat jij rustig naar pakjesavond toe kunt leven.
Op woensdag 4 december komt de goedheiligman namelijk naar de studio van RTV Oost. Wie hij meeneemt? De beste inpakkers, de meest creatieve dichthulp en de beste pepernotenbakker die hij maar kon vinden. En zoals het een goede Sint betaamt, heeft hij een zak vol cadeaus bij zich om weg te geven. 
Dus loop jij vast met je surprise of het gedicht dat je moet maken? Weet je niet wat je moet kopen of laat de portemonnee het even niet toe? Geef je dan op via sinterklaas@rtvoost.nl en laat de Sint jou helpen!
De RTV Oost Sinterklaasshow wordt op 4 december live uitgezonden op Radio Oost van 15.00-16.00 uur en live op Facebook van 16.00 - 17.00 uur. Wil je meepraten? Kijk dan via Facebook en stel jouw vragen direct in de comments. Of kom natuurlijk gewoon langs. Pepernoten genoeg!
Sinterklaas komt bij RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.