nieuws

Deventer Ziekenhuis een van de best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland

Deventer Ziekenhuis een van de best gewaardeerde ziekenhuizen in 2019
Deventer Ziekenhuis een van de best gewaardeerde ziekenhuizen in 2019 © RTV Oost
Het Deventer Ziekenhuis is genomineerd voor de titel ZorgkaartNederland 2019 van Patiëntenfederatie Nederland. Het ziekenhuis kreeg van de patiënten gemiddeld een 9,2. Vooral de persoonlijke aandacht in het ziekenhuis wordt gewaardeerd.
Alle ziekenhuizen en klinieken die in 2019 meer dan honderd waarderingen behaalden op ZorgkaartNederland, zijn beoordeeld. Patiënten en cliënten beoordeelden het ziekenhuis op zeven punten, een daarvan is of ze de instelling zouden aanbevelen aan anderen.

Bijna 150 beoordelingen in 2019

Het Deventer Ziekenhuis kreeg dit jaar bijna 150 waarderingen. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een symposium van de Patiënten Federatie Nederland in Amersfoort.
Er is nog een derde categorie naast de ziekenhuizen en verpleeghuizen. Dat zijn de zelfstandige klinieken. Daarin is het Medisch Centrum de Veluwe met ook een vestiging in Hengelo genomineerd. Deze instelling kreeg gemiddeld een 9.
ZorgkaartNederland is een ervaringssite van de patiëntenfederatie voor de Nederlandse gezondheidszorg en bestaat nu tien jaar. Er staan inmiddels ruim 750.000 ervaringen online.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.