nieuws

Na periode van 'rust' opnieuw autobrand in Deventer

Na drie weekenden zonder autobranden is er vannacht opnieuw een auto in brand gevlogen in Deventer. Voor een appartementencomplex aan de Beestenmarkt brak rond half 1 's nachts brand uit. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto en was het voertuig niet meer te redden.
De brandweer wist wel te voorkomen dat het vuur oversloeg op de naastgelegen auto's, al raakten deze voertuigen door de hitte ook beschadigd. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling, maar de bovengelegen appartementen hoefden niet ontruimd te worden.

Autobrand nummer dertien

De brand van vannacht was de dertiende in ruim twee maanden tijd en kwam na een periode van relatieve rust. De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en doet in de loop van de ochtend verder onderzoek.
Mensen die iets verdachts hebben gezien in de wijk rond de tijd van de brand, worden verzocht contact op te nemen met de politie.
In Deventer gingen de afgelopen maanden meerde auto's in vlammen op. Op onderstaand kaartje zie je het aantal autobranden vanaf januari 2019. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.