nieuws

Gert Jan Karsten verruilt HHC Hardenberg voor hoofdklasser SV Urk

Gert Jan Karsten
Gert Jan Karsten © Pro Shots
HHC Hardenberg-trainer Gert Jan Karsten is met ingang van het aankomende seizoen de nieuwe trainer van SV Urk. De 40-jarige oefenmeester tekent voor twee seizoenen bij de hoofdklasser. 
Vorige week bevestigde Karsten tegenover RTV Oost al in gesprek te zijn met een hoofdklasser en dat blijkt Urk te zijn. Na vier sterke seizoenen bij Tweede Divisionist HHC vertrekt Karsten dus wel naar een lager niveau, al ziet hij het zelf anders. 
"Er is op dit moment één hoofdklasser, die een heel goed verhaal had. Daar heb ik met veel plezier mee gesproken. Dan is het aan mij om te bepalen of ik dat wel of niet doe. Ik moet ook gewoon solliciteren. Daar ben ik niet te groot voor. Bij twee à drie clubs uit de Derde Divisie heb ik aangegeven dat ik geïnteresseerd was, maar daar stond ik niet op het lijstje", liet Karsten afgelopen weekend al weten. 
Op De Boshoek beleeft Karsten ook deze jaargang weer een prima seizoen met de Hardenbergse club. Na veertien wedstrijden bezet HHC de vierde plek in de Tweede Divisie, met slechts twee punten minder dan koploper Koninklijke HFC.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.