nieuws

Landstede Hammers haalt Devon van Oostrum als opvolger van Jordan Johnson

Devon van Oostrum (l) in actie namens New Heroes
Devon van Oostrum (l) in actie namens New Heroes © Pro Shots
Devon van Oostrum is de kersverse aanwinst van Landstede Hammers. De 26-jarige point guard voegt zich per direct bij de spelersgroep van de Zwolse basketballers, die afscheid nemen van Jordan Johnson.
Van Oostrum verdedigde de afgelopen jaar onder meer de clubkleuren van MZT Skopje (Noord-Macedonië), Heroes Den Bosch en Koroivos Amaliadas (Griekenland). Tot voor kort stond hij onder contract bij het Litouwse CBet Prienai, waarmee hij uitkwam op het hoogste niveau. Bij Landstede Hammers gaat Van Oostrum voor het eerst samenspelen met zijn broer Nigel van Oostrum, die al sinds 2016 in de provinciehoofdstad speelt.

Jordan Johnson

Tegenover de komst van Van Oostrum staat het afscheid van Johnson. Adriaan van Bergen, manager van Landstede Hammers, is blij dat de club erin is geslaagd het vertrek van Johnson direct op te vangen. "Het is mooi dat we op korte termijn een vervanger voor Jordan Johnson hebben gevonden. De organisatie kent Devon goed en Devon kent de organisatie goed. Hij was beschikbaar en daardoor konden we snel handelen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.