nieuws

Cyriel Dessers uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand november

Cyriel Dessers uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand november
Cyriel Dessers uitgeroepen tot Eredivisie-speler van de maand november © Pro Shots
Heracles Almelo-spits Cyriel Dessers is door de Eredivisie CV uitgeroepen tot speler van de maand november. De Belg ontvangt de prijs onder andere door zijn productiviteit gedurende de afgelopen maand, waarin hij maar liefst zes doelpunten maakte en drie keer een assist gaf. 
In samenwerking met datapartner Opta kiest de Eredivisie CV iedere maand een speler van de maand op basis van verschillende data. Met elf doelpunten is Dessers momenteel topscorer van de eredivisie én een clubrecord rijker: Dessers is de eerste Heraclied die in zijn eerste vijftien eredivisiewedstrijden elf keer tot scoren kwam. Het vorige record stond op naam van Herman Morsink met tien doelpunten in het seizoen '63/'64.

Merkel in team van de maand

Naast de 'speler van de maand' wordt er ook een 'team van de maand' gekozen. Hier is voor de maand november ook een plek ingeruimd voor Heracles-middenvelder Alexander Merkel, die in de afgelopen maand tweemaal trefzeker was.

Lennart Czyborra

Vorige maand viel met Lennart Czyborra ook al een andere Heraclied in de prijzen bij deze verkiezing. De verdediger won de prijs voor het talent van de maand oktober.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.