nieuws

Dennis Siero en Tim Smithuis voorop in de polonaise van de Toet'nbloazers Borne

De hoogheden van de Bornse carnavalsvereniging de Toet'nbloazers zijn bekend én hiermee is ook de functie van de stadsprins en de adjudant ingevuld, Dennis Siero en Tim Smithuis.
Het klinkt allemaal vrij simpel maar bij het kiezen van de nieuwe hoogheden, komt nog wel het een en ander kijken ...

De grote vraag

"In mei van dit jaar stond ik bij Neo langs de lijn, te kijken naar de voetbalwedstrijd van mijn zoon Julian. Toen werd ik gebeld met de vraag of ik stadsprins wilde worden. Een hele eer, maar ik heb er wel letterlijk een nachtje over geslapen”, aldus de kersverse stadsprins .

Ja, ik wil

"Samen met mijn vrouw kwam ik tot de conclusie dat we dit moesten gaan doen. Rond acht uur de volgende ochtend, hing ik al aan de telefoon met de betreffende commissie van de Toet'nbloazers, en vertelde ik dat we ervoor zouden gaan." 
Het hooghedenduo van Borne
Het hooghedenduo van Borne © c.v. de Toet'nbloazers

Vol enthousiasme

Tim Smithuis werd vervolgens voorgedragen als adjudant. "Het is wel een verplichting, zowel qua tijd als financiën”, aldus Smithuis. "Maar na  een paar nachtjes slapen en een aantal vergaderingen verder, zijn we beiden super enthousiast.
"Ik weet zeker dat dit mijn mooiste carnaval wordt", aldus Siero. 'Met hoge spanning en een blad vol bier, maken wij dit carnaval onmeunig veel plezier!!!', is de toepasselijke lijfspreuk. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.